Výroba a zpracování zemědělských předmětů

1. Technologie výroby obilovin, jejich zpracování – mouka, kroupy, vločky a těstoviny

2. Technologie výroby obilovin, jejich zpracování – chleba, pečivo, cukrovinky; výroba extrudovaných výrobků

3. Výroba ječmene a jeho zpracování – slad, pivo

4. Výroba cukrovky a cukru

5. Výroba brambor a jejich zpracování – škrobu, líh, ostatní výrobky

6. Výroba olejnin a jejich zpracování

7. Výroba ovoce a zeleniny, a jejich zpracování 

8. Produkce mléka a jeho zpracování 

9. Produkce mléka a jeho zpracování

10. Výroba a zpracování hovězího masa

11. Výroba a zpracování vepřového masa

12. Chov ryb

13. Chov slepic pro produkci vajec

14. Chov slepic pro kuřecí maso

15. Základní pojmy a podstata zdravého životního stylu

16. Civilizační onemocnění a jejich příčiny

17. Základní tělesné somatotypy, fyziologie člověka

18. Pohyb

19. Sestavování jídelníčku a správné stravování

20. Regenerace a relaxace